Liga 1

Florian Walter a demisionat din Consiliul de Administraţie de la Dinamo

Florian Walter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După Vasile Turcu, şi Florian Walter şi-a dat ieri demisia din Consiliul de Administraţie, dar a promis că va rămîne în rîndul acţionariatului


Eşecul total din sezonul trecut se răsfrînge şi asupra acţionariatului. Vasile Turcu şi-a anunţat retragerea, iar azi va avea o discuţie finală cu Cristi Borcea pentru a semna actele necesare despărţirii. El va primi, eşalonat, 4 milioane de euro. Pentru a-i plăti lui Turcu, "cîinii" vor să facă un credit bancar, necesar şi pentru a achita turneul de pregătire din Franţa.

Ieri, Florian Walter şi-a depus şi el demisia din Consiliul de Administraţie. "Va rămîne acţionar, cu aceleaşi drepturi, şi va investi în continuare. A ieşit din Consiliu pentru că altfel nu ar fi putut să preia Universitatea Cluj", a explicat o sursă din club. Totuşi, Walter se gîndeşte să se retragă definitiv. În aceste condiţii, şefii i-au propus şi lui Mircea Rednic să preia o parte din acţiuni. "Doar dacă sînt majoritar", a fost răspunsul "Puriului", care a fost refuzat din start. Ionuţ Negoiţă a fost şi el contactat din nou de "cîini" pentru a se alătura acţionariatului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.