Liga 1

Matzourakis: "Grzelak are probleme cu condiţia fizică"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grecul de origine română Ioannis Matzourakis, fostul antrenor de la Skoda Xanthi a dezvăluit care sunt calităţile şi defectele noii achiziţii a Stelei.

"Grzelak e un jucător bun, de bandă stîngă, cu o calitate de joc individial foarte bună, cu centrări bune şi forţă. A plecat de la Xanthi pentru că s-a schimbat sistemul echipei şi jucătorul nu s-a mai integrat."

"Singura deficienţă este condiţia lui fizică. Apare bine în joc în prima şi ultima parte a meciului. Anu este constant. Nu ştiu ce lot are Steaua ca să spun dacă Grzelak se potriveşte echipei sau nu.

Cred că Steaua a făcut o afacere bună pentru că este un jucător complet. Este experimentat, îşi vede  de treaba lui şi lucrează bine la antrenamente. Nu se accidentează uşor".

Matzourakis s-a referit şi la un alt jucător dorit de Steaua, brazilianul Edinho, fost la AEK Atena:

"Edinho e un jucător diferit. Apare mai mult în careu, mai bun la jocul de cap, dar Grzelak şutează mai bine. Edinho nu a făcut un retur foarte bun de campionat din cauza unor divergenţe cu antrenorul. E un jucător problematic.", a declarat antrenorul pentru televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.