Liga 1

Rapid îl vrea pe Ionuţ Mazilu

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii caută soluţii pentru ofensivă şi vor să-l împrumute pe atacantul Ionuţ Mazilu care a evoluat în primăvară la Arsenal Kiev


Ionuţ Mazilu (27 de ani) ar putea reveni în Grant după un an şi jumătate. Viorel Hizo vrea neapărat să-şi întărească ofensiva după ce sezonul trecut Djalovici şi Pinto au marcat împreună doar 6 goluri. Antrenorul Rapidului a pus ochii pe Mazilu şi speră să-i convingă pe ucrainenii de la Dnepr să-l împrumute în Grant pentru un an de zile. "Normal că mi-l doresc pe Mazilu, orice antrenor l-ar vrea la echipă. Sper să găsim o soluţie şi să-l aducem în Giuleşti", a spus Hizo la emisiunea Zona Verde de la GSP TV.

Şi vîrful de 27 de ani ar agrea o întoarcere la Rapid, pentru a reintra în circuitul echipei naţionale. Surse din anturajul fotbalistului susţin că selecţionerul Răzvan Lucescu l-a sfătuit să-şi găsească o formaţie unde să fie titular.

Curelea, varianta de rezervă
Principala problemă în calea realizării transferului o reprezintă salariul jucătorului, 500.000 de euro, sumă considerată prohibitivă pentru Rapid. Dacă alb-vişiniii nu vor ajunge la o înţelegere avantajoasă cu cei de la Dnepr, atunci se vor orienta către Costin Curelea (25 de ani), atacantul Sportului Studenţesc. "Vom face o ofertă pentru el şi sperăm ca pîna la 1 august să ni se alăture", a spus Grigore Sichitiu.


4 milioane de euro a plătit Dnepr pentru Mazilu în ianuarie 2008, după ce vîrful marcase 9 goluri în turul campionatului


Djalo aşteaptă
Radomir Djalovici (26 de ani) se află încă în Muntenegru, unde aşteaptă deznodămîntul negocierilor dintre Rapid şi Grenoble: "Nu ştiu nimic, stau să văd dacă cele două cluburi se înţeleg. Am înţeles că lucrurile sînt destul de serioase". Tratativele avansate au fost confirmate şi de directorul general Grigore Sichitiu: "Negociem cu francezii şi sperăm ca transferul să se realizeze". Djalovici a fost adus la Rapid în iarnă, de la NK Rijeka, şi i-a costat pe giuleşteni 500.000 de euro. (Cristina Negrilă)


Ultimele noutăţi:

- Hizo a anunţat obiectivul Rapidului pentru sezonul 2009-2010: "Ne propunem să ne calificăm într-o cupă europeană şi să reconstruim echipa".

- Buga e conştient ce-l aşteaptă în Giuleşti: "Ştiu că e o situaţie grea la Rapid, dar sînt pregătit, mi-am pus bani deoparte. Eu şi colegii mei ne vom pregăti bine, fără să ne gîndim la problemele financiare".

- Contractele lui Nicolae Grigore (26 de ani) şi Dănuţ Perjă (34 de ani) au expirat. Fundaşul stînga spune că nu mai e dorit în Grant: "Nu mi s-a propus prelungirea contractului. Sînt trist, cred că aş mai fi putut evolua la nivel înalt încă un an".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.