Liga 1

Dumitru Dragomir: "În cel mult o lună, veţi afla cine l-a turnat pe Iordănescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iulie 2009

Dumitru Dragomir a comentat situaţia celui care l-a turnat pe fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu şi a promis că în maximum 30 de zile se va afla identitatea acestuia.

"Mircea Sandu e exclus să fi făcut aşa ceva. Ştiu cine l-a turnat pe Anghel Iordănescu, dar nu spun. Am fost la Scorniceşti şi la Victoria şi nu a avut nimeni curajul să mă pună să fac un raport. Pe ei cum de i-a pus? Eram mai deştept ca ei. Doar fricoşii şi santajabilii erau luaţi de Securitate.

Toţi cei care au făcut rău semenilor sunt oameni frustraţi. În decurs de o lună de zile, va apărea cel care l-a turnat pe Iordănescu. Omul trăieşte, este stimat, adulat şi va fi o bombă mare. Puiu s-a ferit să îi spună numele, dar nu poţi să te fereşti la nesfîrşit de presă. Fac pariu că în timp de 30 de zile, ori se scpă Puiu, ori dosarul se dă presei de către CNSAS.

V-am spus şi anul trecut. Cine cîştigă în amicale, se alege praful de ei în timpul sezonului. Trebuie să facă pregătirea cum trebuie, să dea rezultate.

Bergodi nu poate să se impună în faţa lui Gigi Becali. Ar fi bine să facă pe naivul, pe fraierul, cum a făcut Olăroiu. Zicea ca Becali şi făcea ca el. Toate echipele din România au nevoie 70% de întăriri. Dacă nu sunt bani, să le dea o ţuică să întărească echipa :). Dacă un singur jucător de la Real Madrid face cît tot fotbalul românesc, de ce ne mai mirăm că nu avem rezultate?

Am văzut 3 jucători la echipa de tineret a lui Gică Popescu şi 4 la Timişoara, tari de tot. Am vorbit cu Mircea Sandu să oprim juniorii în ţară, pentru că sunt foarte mulţi plecaţi deja prin Italia şi Irlanda de Nord. Se poate da exemplul lui Daminuţă care a plecat la Inter şi nu a jucat deloc.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.