Liga 1

"Umbra" lui Kaka

Articol de Costas Mincu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aseară, Prima TV a prezentat povestea şocantă a lui Cezar Petrişor Cazacu bodyguardul starului brazilian, pe vremea cînd acesta juca la AC Milan


Fost luptător de kickboxing la amatori, în Italia, Cezar Petrişor Cazacu (30 de ani) a fost fost mai întîi stewart la Inter Milano. Apoi a intrat în firma de bodyguarzi a clubului. De acolo a ajuns la AC Milan. la Inter s-a ocupat de siguranţa lui Vieri, la Milan a fost omul care îi asigura spatele lui Kaka. A fost prezent alături de starul "diavolilor" inclusiv la festivitatea  de decernare a Boalonului de Aur 2007, cînd brazilianul a cucerit trofeul. 

Nu-şi mai poate mişca mîna
Anul acesta, de Paşte, bodyguardul a venit în vacanţă în România. Totul s-a transformat într-n coşmar. "Eram într-un bar din Tîrgu-Frumos cînd între grupul meu de prieteni şi nişte persoane aflate acolo a izbucnit o altercaţie. Am fost tăiat cu sabia. Ancheta poliţiei nu a fost finalizată pînă în prezent. Încă mă doare mînă şi nu o pot mişca. Nu cred că voi mai putea lucra vreodată pentru AC Milan", a povestit cu tristeţe bodyguardul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.