Liga 1

Andrei Cristea si Torje doriti la FC Vaslui

Articol de Cătălin Gheorghiu   —  vineri, 03 iulie 2009

Andrei Cristea şi Gabriel Torje sînt curtaţi de gruparea lui Adrian Porumboiu. Dinamo e dispusă la negocieri, dar ţine la preţ





Nici bine nu a revenit în Ştefan cel Mare după împrumutul la Poli Iaşi, că Andrei Cristea s-ar putea despărţi iar de Dinamo. De această dată definitiv! Surse autorizate susţin că atacantul de 25 de ani este dorit de FC Vaslui, care caută să achiziţioneze un atacant experimentat pentru sezonul următor. Roş-albii i-au fixat lui Cristea un preţ de 800.000 de euro, dublu faţă de cît au plătit Timişoarei vara trecută pentru 50% din drepturile federative ale fotbalistului. Moldovenii au strîmbat din nas şi au amînat răspunsul.



În schimb, Adrian Porumboiu s-a arătat interesat de Gabriel Torje. Mijlocaşul de 19 ani este evaluat de dinamovişti la 4 milioane de euro, sumă considerată prohibitivă de vasluieni. Galben-verzii ar fi dispuşi să ofere maximum un milion de euro, plus procente dintr-un eventual transfer, sau un împrumut pe un sezon şi o sumă modică de bani. La un moment dat, şi Adrian Cristea a intrat în discuţie, dar mijlocaşul de 25 de ani îşi doreşte să facă pasul doar la o echipă din străinătate, iar preţul său este ridicat: 2,5 milioane de euro.



7 goluri şi cinci pase de gol a reuşit Andrei Cristea în returul trecut pentru Poli Iaşi



36 de partide a bifat Gabriel Torje pentru Dinamo în sezonul trecut, în toate competiţiile, reuşind 3 goluri şi 7 pase decisive





Se întoarce "Babicu'"

Dinamo caută să-şi achiziţioneze un portar, întrucît revenirea lui Bogdan Lobonţ pe gazon e aşteptată abia la finalul lui 2009. Roş-albii l-au contactat pe Cristi Munteanu, care urmează să semneze zilele următoare un contract pe un sezon cu Dinamo. "Babicu'", 34 de ani, a cucerit cu roş-albii 3 Cupe ale României şi un titlu de campion. "Este dinamovist adevărat, merită să se întoarcă", a spus ieri unul dintre şefii "cîinilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.