Box

"Îmi iau revanşa!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fără centura de campion, obosit şi trist, Adrian Diaconu a revenit în România, împreună cu soţia şi cu cei doi copii ai săi

Adrian nu şi-a revenit încă după meciul împotriva lui Jean Pascal, cel care i-a luat titlul mondial la Montreal. "Sînt principalul vinovat pentru că am pierdut meciul, dar vă promit că la revanşă va fi altceva, o să cîştig sută la sută pentru că eu trebuie să fiu campion mondial. Au fost cîteva greşeli, pe care le regret, dar pe care trebuie să le pun la punct", a spus Diaconu despre înfrîngerea în faţa canadianului.

Vacanţă tristă
Adi, împreună cu soţia sa, Adina, dar şi cu cei doi copii, Sarrah şi Eric, vor petrece vacanţa în România, alături de familie şi prieteni. "Sînt trist că voi merge acasă unde o voi găsi doar pe mama. Din păcate, îmi doream enorm să-l strîng pe tata în braţe şi să mă încurajeze, dar viaţa e grea. Trebuie să boxez şi pentru el, pentru tatăl meu pe care-l voi iubi mereu", continuă Adrian cu ochii în lacrimi, amintindu-şi de dispariţia părintelui în urmă cu aproape un an. "O să boxez cu gîndul la toată lumea, trebuie să-mi iau revanşa pentru toţi românii care au fost alături de mine", a încheiat Diaconu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.