Liga 1

Pancone, episodul 5

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  sâmbătă, 04 iulie 2009

Atacantul e aproape de o despărţire de Terek şi s-ar întoarce iar la Rapid

Un an a stat Daniel Pancu departe de Giuleşti. Fotbalistul a fost cedat gratis vara trecută la Terek Groznîi, acum se pregăteşte să revină în Grant, în aceleaşi condiţii. Şefii vişiniilor vor să perfecteze al 5-lea transfer al său în Grant! Cecenii intenţionează să-i rezilieze contractul lui Pancone, fiindcă au prea mulţi străini în lot, în condiţiile în care regulamentul le permite să folosească doar şase în acelaşi timp pe teren. Terek are acum 15 stranieri legitimaţi!

Hizo îl vrea
Unul dintre favoriţii suporterilor, fostul internaţional e dorit înapoi şi de Viorel Hizo, care l-a mai avut sub comandă la Rapid în sezonul 2001-2002, cel mai bun din cariera lui Pancu. Jucătorul a marcat atunci 15 goluri şi s-a transferat după aceea la Beşiktaş. "Dulăul" a povestit că l-a motivat atunci pe Daniel cu un pariu: "Faci şase luni tot ce-ţi zic eu şi îţi garantez că o să prinzi echipa naţională!".

Pierde bani
Atacantul şi-a negociat la Groznîi un venit anual de 500.000 de euro, vara trecută. Revenirea în Grant l-ar lăsa doar cu un sfert din sumă, pragul salarial maxim stabilit de George Copos pentru campionatul următor fiind de 150.000 de euro. Pancu primea 10.000 de euro pe lună la precedenta experienţă pe care a avut-o în Grant, în primele şase luni din 2008.

S-a certat cu Sichitiu
Pancu ar da la Rapid peste Grigore Sichitiu, cu care a avut recent o dispută dură. "A scris pe site-ul oficial un comunicat comunist, cum că eu aş fi plecat în Rusia pentru bani. Conducerea de acum e killer de rapidişti!", a zis fotbalistul. "Recunoştinţa e o povară grea în fotbal. Pancu a uitat că l-am adus de la Iaşi, din Liga a II-a, iar vara trecută l-am ajutat să plece gratis în Rusia", a fost răspunsul lui Sichitiu.

8 goluri a marcat Pancu în 20 de meciuri jucate pentru Terek în sezonul trecut

55 de goluri
a înscris Pancone în tricoul Rapidului, în 142 de meciuri disputate în Liga I

FLASH

Şiman îi refuză

Cristian Gheorghe, directorul executiv de la Sportul, a confirmat negocierile cu Rapid pentru Curelea, Ferfelea şi Postolache, dar spune că Vasile Şiman nu e de acord să-i cedeze gratis pe cei trei: "Au fost discuţii cu giuleştenii, însă toate ofertele trec pe la domnul Şiman şi nu cred să se realizeze ceva în cazul ăsta".

"Rămîn la Arsenal"
Ionuţ Mazilu e hotărît să continue la Arsenal Kiev, unde e împrumutat de Dnepr: "Mă simt bine aici, nu cred că e posibil să mă întorc la Rapid". Vîrful a marcat patru goluri în returul trecut din Ucraina şi cîştigă 500.000 de euro pe sezon.

Iar discuţii cu Diogo
Rapid vrea iar fotbalişti de la Otopeni. Giuleştenii negociază cu Nuno Diogo (27 de ani). Fundaşul central, dorit la un moment dat şi de CFR Cluj, e liber de contract. Diogo fusese propus în Grant şi de Lucian Băroiu, în urmă cu o lună, atunci cînd George Copos voia să-l numească în conducerea clubului pe şeful divizionarei secunde.

Ultimele noutăţi

» 60 la sută dintre fanii care au votat pe rapidisti.ro cred că Alex Piţurcă ar fi atacantul potrivit pentru Rapid. Şefii resping însă ideea aducerii vîrfului concediat recent de Pandurii.

» Ionuţ Stancu e optimist: "Avem echipă să ne batem la titlu în sezonul viitor. De-asta am şi acceptat să revin la Rapid, ca să joc iar în Europa!".

» Agentul lui Juliano Spadacio s-a consolat cu ideea ratării transferului: "90 la sută, fotbalistul va continua la Rapid, din cauza preţului prea mare cerut de club". Copos voia 3 milioane de euro pe golgeterul echipei, în vreme ce oferta maximă, venită din Germania, acoperea jumătate din sumă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.