Liga Campionilor

Timişoara vrea un adversar mai slab pregătit fizic în turul 3 preliminar al Ligii

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 05 iulie 2009

Fotbalistul Claudiu Ionescu, proaspăta achiziţie a Politehnicii Timişoara, spune că are o singură preferinţă în privinţa adversarei din din turul 3 preliminar al Champions League: să fie o formaţie care începe campionatul mai tîrziu decît Poli ;)



"Este un pas înainte în cariera mea. Timişoara este o echipă cu pretenţii, unde se cere întotdeauna seriozitate, profesionalism şi sa fii 100 la sută dedicat fotbalului. Îmi place echipa şi este bine că exista o concurenţă mare la mijloc.



De asta a ajuns această formaţie vicecampioană! Când eşti angrenat în trei competiţii, trebuie să ai neaparat un lot mare. Normal, îmi doresc să joc cât mai mult, ca orice fotbalist"



Ionescu a comentat aducerea lui Chiţu şi Adrian Popa, doi mijlocaşi laterali care au evoluat în primavară la Buzău: "Sunt jucători tineri care promit foarte mult. Au calităţi importante: viteză şi tehnică, scoţând astfel adversari din joc".



Claudiu Ionescu a spus că nu are o anumită preferinţă pentru un adversar în turul 3 al Champions League:



"Nu ştiu dacă, la acest nivel, te poţi întreba dacă o formaţie este mai slabă decât alta. Dar dacă tot ar fi sa aleg, ar fi bine să dăm peste o echipa dintr-un campionat care începe mai târziu, şi nu ar fi în formă maximă la ora partidelor cu noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.