Campionate

Ronaldo evită conflictul cu Raul, căpitanul Realului » Va accepta numărul 9

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iulie 2009

Cristiano Ronaldo, noul star al lui Real Madrid, a acceptat în cele din urmă să joace cu tricoul cu numărul 9 la trupa de pe Santiago Bernabeu, chiar dacă ar fi dorit iniţial să evolueze cu 7 sau 17, informează As.

Ronaldo ar fi vrut sa aiba numărul 7, numărul său de la Manchester United, însă acesta aparţine legendarului Raul. Astfel, pentru a evita orice conflict, portughezul a făcut o concesie şi a acceptat să evolueze cu numărul 9 inscripţionat. 

"Numărul 9 este liber, care este ideal pentru el. În primul rînd pentru că Saviola l-a lăsat liber şi astfel se evită orice fel de problemă cu vreun coechipier.

În al doilea rînd pentru că este un număr de prestigiu, mai ales că a fost purtat şi de Alfredo Di Stéfano,  cel care sîmbătă a împlinit 83 de ani", mai scrie ziarul spaniol As.

Lusitanul va purta numărul 9, iar conducerea Realului vrea ca pe tricoul de joc al acestuia sa nu scrie doar "Ronaldo", ci "C.Ronaldo", pentru a evita astfel o confuzie cu brazilianul Ronaldo,  cel care a purtat acest numar timp de doi ani la echipa madrilenă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.