Liga 1

Mihnea Ionescu: "Ne nemulţumeşte lipsa de comunicare din partea şefilor clubului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iulie 2009

Unul dintre liderii galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, a explicat care sînt nemulţumirile fanilor alb-roşii, care au protestat ieri la stadionul din Ştefan cel Mare prin afişarea unor bannere care îi îndemnau pe şefii clubului să plece:

"Nu are nici o legătură cu rezultatul din meciul cu Astra ceea ce am făcut ieri la stadion. Nemulţumirea noastră vine din faptul că s-a ratat campionatul şi că a existat acea lipsă de comunicare din partea echipei. Nouă, suporterilor, nu ni s-a dat atenţie, nu am reuşit să vorbim cu absolut nimeni într-o lună de cînd s-a încheiat campionatul. Dinamo nu e echipa lor, ci a noastră, a tuturor. Noi vrem să ştim planul de management al clubului Dinamo, care sînt obiectivele lor. dacă Dinamo nu-şi propune titlul, este foarte grav.

Echipa face un pas înapoi, mai ales că am văzut că se va păstra lotul actual şi există posibilitatea ca noi să evoluăm în defensivă Izvoranu şi Goian, fotbalişti care nu au jucat nimic în sezonul precedent.

În plus, noi, fanii, nu avem condiţii civilizate atunci cînd venim pe ligheanul ăla de stadion vechi de 50 de ani şi Cristi Borcea ne îndeamnă să susţinem echipa. Acum, ei aşteaptă să se termine construirea stadionului Naţional.

Ne nemulţumeşte faptul că a fost adus Bonetti ca antrenor, nu ştiu de unde l-au mai scos. Erau atîţia dinamovişti care ar fi putut fi numiţi, precum Ion Marin. Dar l-au ratat pe Sabău pentru că nu l-a vrut Giovani Becali şi l-au adus pe acest Bonetti. Se pare că începutul de campionat va fi un teatru pentru Dinamo", a spus Mihnea Ionescu la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.