Liga 1

Nicolae Badea: "Suporterii sînt bombardaţi cu informaţii lipsite de obiectivitate despre Bonetti"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iulie 2009

Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a mărturisit că întîlnirea cu suporterii programată pentru luni seara a fost contramandată în urma protestului desfăşurat de fani ieri la stadionul din Ştefan cel Mare. Oficialul dinamovist a precizat şi că susţinătorii roş-albilor nu ar trebui să se ia după diversele opinii referitoare la calitatea de tehnician a lui Dario Bonetti şi i-a sfătuit pe aceştia să aştepte debutul oficial al acestuia.

"Am fost contactat de către fani pe cînd eram în Emirate. Le-am transmis că nu este posibil să ne vedem, o întîlnire se face atunci cînd ambele părţi sînt disponibile. Am reprogramat această întîlnire pentru marţea care vine, însă luni echipa va pleca în cantonament, iar cei pe care îi colicitaseră pentru a veni la întîlnire de asemenea nu puteau fi prezenţi. Ceea ce a urmat s-a putut vedea ieri la stadion. Nu ştiu dacă sînt aceiaşi suporteri cu care s-a discutat. În aceste condiţii, întîlnire programată nu va mai avea loc, pentru că eu, deşi am respect pentru toate grupurile de suporteri, nu accept atitudinea aceasta de forţă. Pot să spun doar că, atunci cînd a fost solicitată de către fani, conducerea lui Dinamo a răspuns mereu.

Suporterii îl contestă pe Dario Bonetti, dar nu au ce să-i reproşeze în momentul de faţă. Cei mai în măsură să-l judece sînt oamenii care îi cunosc programul de pregătire. CV-ul lui ca jucător este mai bun decît al altor fotbalişti români care au început să antreneze chiar în Liga I. Acesta este unul dintre factorii care mă determină să am încredere în el. Deocamdată nu e cazul să-l criticăm. Suporterii sînt bombardaţi cu opinii care nu sînt obiective", a spus Nicolae Badea la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.