Campionate

Matici, sîrbul dorit de Steaua, aproape de un transfer la Middlesbrough!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 iulie 2009

Coşmarul englez al Stelei, Middlesbrough, este la un pas de a mai da o lovitură echipei din Ghencea, după celebra eliminare din semifinalele Cupei UEFA. Clubul antrenat de Gareth Southgate este la un pas de a-l transfera pe Nemanja Matici, un mijlocaş central sîrb care este dorit şi de "roş-albaştri".

Deşi nu stau grozav din punct de vedere financiar, cei de la Middlesbrough sînt dispuşi să ofere o sumă considerabilă pentru fotbalistul lui MFK Kosice.

Jucătorul a fost în probe la trupa de pe Riverside în ultimele săptămîni, dar acesta a părăsit antrenamentele echipei engleze deoarece a chemat şi la echipa naţională a Serbiei, care va juca în faţa Poloniei duminică. Cu toate acestea, transferul pare a fi foarte aproape de realizare.

De altfel, conform Goal.com, oficialii lui Kosice au transmis pe site-ul oficial al clubului: "Întotdeauna am ştiut că acest jucător va ajunge un star în Europa". ;)

Se pare că Middlesbrough a pus ochii pe Matici la recomandarea fostului atacant slovac al "alb-roşilor", Szilard Nemeth. Totodată, pe lîngă Matici, Middlesbrough îi va mai aduce de la Kosice pe Peter Gal-Andrezly şi Juraj Hovancik, ultimul urmînd a susţine însă probe de joc.

Citiţi aici despre interesul Stelei pentru Matici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.