Liga 1

Alex Bourceanu nu crede în surprize: "La titlu se vor bate aceleaşi echipe ca în sezonul trecut"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  marţi, 07 iulie 2009

Mijlocaşul gălăţean în vîrstă de 24 de ani, Alex Bourceanu, a vorbit pe site-ul oficial al noii sale echipe, Poli Timişoara, despre obiectivele din noul sezon competiţional, dar şi despre lupta la titlu în care va fi implicată şi echipa bănăţeană.



-Ce înseamnă pentru tine transferul la Poli Timişoara?

-Cu siguranţă, este un pas înainte. Este o mare plăcere să joci alături de fotbalişti de echipă naţională, iar aici sunt mulţi care evoluează la reprezentative. Sunt cu toţii fotbalişti de mare valoare! Sper că voi ajuta echipa să ajungă în grupele Ligii Campionilor; acest lucru este un vis al meu şi cred că e un vis al tuturor fanilor bănăţeni.



-Este concurenţă mare la mijloc! Trebuie să te baţi pentru un loc de titular cu jucători ca Alexa, Borbely, Vrsici, Claudiu Ionescu...

-Şi Magera poate să joace acolo... Normal că îmi doresc să fiu titular, însă antrenorul este cel care va decide cine va fi juca în primul 11.



-Cum crezi că va fi lupta pentru titlu în viitorul sezon?

-Este o noutate pentru mine să mă bat pentru primul loc! Mi-am dorit mereu să ajung la o echipă care are un asemenea obiectiv. Consider că pentru campionat se vor lupta aceleaşi cluburi care au făcut asta şi anul trecut, însă nu ar fi exclus să apară şi surprize.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.