Liga 1

Presa din Franţa şi Germania semnalează intenţia lui Dragomir de a amîna campionatul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cotidianul francez L'Equipe scrie în ediţia electronică de astăzi despre problemele cu care se confruntă fotbalul românesc, după ce noua grilă de impozitare dezvăluită ieri a determinat mai mulţi conducători de club să ameninţe că îşi retrag echipele din competiţie.

Astfel, francezii scriu: "Dificultăţile financiare par să afecteze cele mai importante cluburi din România, iar directorul economic al lui Dinamo a ameninţat chiar că formaţiile din prima ligă ar putea adopta un demers legal contra ANAF-ului.

Totodată, Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, cît şi Marius Stan, directorul general al Oţelului Galaţi, anunţă că mai multe echipe ar putea sista activitate deoarece nu pot funcţiona sub noile reguli de impozitare".

RP Online, un cunoscut flux de ştiri din Germania, notează că este de aşteptat un veto la adresa noului regulament de impozitare, deoarece şi cluburile de fotbal funcţionează în aceleaşi condiţii ca orice alta firmă privată.

Nemţii l-au citat pe Dumitru Dragomir: "Dacă proiectul nu este oprit, îmi vine greu să cred că sezonul va începe mai devreme de primăvara viitoare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.