Liga 1

Robinson Zapata desfiinţat de Gigi Becali!

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Robinson Zapata a avut o prestaţie foarte slabă in amicalul cu ŢSKA Sofia, cînd a gafat deciziv la golul doi al bulgarilor. Gigi Becali l-a pus i mediat la zid pe goalkeeper-ul sud-american

Ultimul meci de verificare al Stelei din stagiul austriac, 1-2 cu bulgarii de la ŢSKA Sofia, i-a fost fatal unuia dintre titularii din sezonul trecut. Zapata a pierdut orice şansă de a începe ca titular noul campionat, după evoluţia foarte slabă.

Gigi Becali şi-a pierdut deja răbdarea cu portarul columbian şi ieri a ieşit la atac împotriva lui. "Tătăruşanu a făcut spectacol, în trei meciuri nu a luat nici un gol, apoi a intrat Zapata şi ne-a mîncat meciul. A luat două goluri de rîs, Tătăruşanu nu le lua niciodată. Eu nu zic că el trebuie să fie titular, dar nici nu pot să tac, să nu-mi spun părerea, pentru că nu pot. Zapata a greşit pentru a nu ştiu cîta oară", a tunat patronul ieri.

Becali le-a mărturisit apropiaţilor că acum s-a convins şi Bergodi cine trebuie să fie titular şi că nici nu mai e nevoie să intervină pentru ca sud-americanul să fie trecut rezervă.

Erori în lanţ sezonul trecut

Zapata a greşit pe bandă rulantă în 2008-2009. Nu mai puţin de 7 meciuri, din cele 41 în care a evoluat, ceea ce înseamnă un procent de aproape 20 la sută, columbianul a gafat decisiv şi Steaua a primit gol sau goluri din cauza lui.


"Toată lumea trebuie să beneficieze de şanse egale. Zapata a greşit, să fie trecut pe bancă"
Helmut Duckadam

"Cînd eu am zis că avem nevoie urgentă de portar nu mă credea lumea. Iată, trei meciuri cu Tătăruşanu n-am luat nici un gol, unul singur cu Zapata şi el ne-a mîncat meciul"
Gigi Becali

8 ani e diferenţa de vîrstă dintre Zapata şi Tătăruşanu: columbianul face 31 de ani în septembrie, în timp ce fostul portar al Bistriţei are doar 23 de ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.