Campionate

Laporta e ironic: "Noi formăm fotbalişti care cîştigă Balonul de Aur, alţii îi cumpără" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele lui FC Barcelona, Joan Laporta, a afirmat într-un interviu că adversarii de la Real Madrid au avut o atitudine agresivă pe piaţa transferurilor, după ce au plătit peste 200 de milioane de euro pentru achiziţionarea de jucători, informează Reuters.

"Noi formăm fotbalişti care câştigă Balonul de Aur, iar alţii trebuie să-i cumpere. Este bine din punctul meu de vedere că Real l-a cumpărat pe Cristiano Ronaldo, dar Barcelona reprezintă în acest moment punctul de referinţă pentru toată lumea. Real a acţionat agresiv pe piaţa transferurilor. Putem şi noi să ne facem datorii ca ei, dar nu aşa lucrăm", a spus Laporta într-un interviu televizat.

Preşedintele grupării catalane a adăugat că Barcelona are un lot competitiv şi investiţiile vor fi prudente, precizând că nu ştie ce se va întâmpla cu atacantul camerunez Samuel Eto'o. Jucătorului i s-a propus prelungirea contractului cu doi ani, în timp ce Manchester City este interesată să-l cumpere.

"L-am sunat de câteva ori, dar nu răspundea la telefonul mobil. Nu ştiu dacă şi-a schimbat numărul sau dacă şi-a pierdut telefonul, dar eu vreau să vorbesc cu el", a mai spus Laporta.

FC Barcelona încearcă să-l transfere pe David Villa de la Valencia, club la care vor ajunge noi investitori, iar Laporta admite că s-au purtat negocieri, iar oferta este în jurul valorii de 40 de milioane de euro.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.