Liga 1

Grigoraş: "De la CFR l-aş vrea pe Traore. Mă gândesc şi la Deac"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că vrea să îi aducă la echipă pe jucătorii lui CFR Cluj, Lacina Traore, Ciprian Deac şi Vlad Bujor, iar în privinţa ultimului s-a ajuns deja la un acord.

"Cele două conduceri s-au înţeles asupra aducerii lui Bujor în cantonamentul nostru. Nu îl ştiu, dar am referinţe bune despre el. Va fi împrumutat, iar dacă va da satisfacţie, vom lua în calcul şi varianta achiziţionării sale.

 De la CFR l-aş mai vrea şi pe Traore, dar aceasta chestiune o vom discuta doar după ce va reveni din stagiul de pregătire. Bineînţeles, mă gândesc şi la Deac, dar nu cred că îl dau. Am mare încredere în el, este un fotbalist cu care am avut şi am şi acum o relaţie foarte bună", a spus Grigoraş.

Atacantul ivorian Lacina Traore (24 de ani) a evoluat în şase meciuri pentru CFR Cluj în sezonul trecut, în timp ce Deac, care a mai jucat sub comanda lui Petre Grigoraş la Oţelul Galaţi, a bifat 18 meciuri şi marcat de două ori. Tânărul atacant Vlad Bujor a fost folosit doar la echipa a doua a ardelenilor până acum.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.