Liga 1

RAFAL GRZELAK ALL-INCLUSIVE!

Rafal Grzelak

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Polonezul Rafal Grzelak a petrecut toată noaptea de miercuri spre joi într-un club din Bucureşti, deşi ieri dimineaţă a fost singurul stelist care avea programat antrenament

Steaua a revenit din stagiul austriac miercuri seara, la ora 20:00. Jucătorii au fost anunţaţi de către Bergodi că joi au zi liberă, mai puţin unul dintre ei.

E vorba de Grzelak, mijlocaşul polonez transferat în urmă cu 10 zile. El a fost informat că în cursul zilei de joi va avea de susţinut două antrenamente fizice, dintre care primul programat de dimineaţă, la 10:30. Bergodi spera să-l readucă repede pe Grzelak la o formă bună din punct de vedere fizic, pentru a-l putea folosi în "dubla" cu Ujpest.

LGrzelak este un jucător rebel. Vezi ce tatuaje are polonezul (video)

Noaptea distracţie, ziua antrenamente
Ce a făcut însă fotbalistul polonez? În jurul miezului nopţii, a plecat împreună cu alţi 3 colegi stelişti într-un club de noapte din Bucureşti. Conform Cancan, în discotecă a stat pînă spre ora 5 dimineaţa, părăsind clubul cînd aproape s-a luminat de ziuă. Peste doar 5 ceasuri şi jumătate el avea programată o şedinţă de pregătire fizică dură.

Grzelak s-a prezentat la stadionul din Ghencea la ora 10 fix. S-a echipat de antrenament, purtînd şortul cu numărul 32, şi a ieşit pe teren, alături de preparatorul fizic Horia Codorean. Şi-a lăsat sticla de Gatorade pe margine şi a început alergările, după care, pînă la final, şi-a intensificat antrenamentul.

Mitu: "Este un jucător foarte tehnic"  (video)

Programul lui Grzelak în ultimele trei zile
Marţi seara: a jucat 25 de minute în amicalul Steaua - ŢSKA Sofia 1-2
Miercuri la prînz: a plecat cu autocarul la aeroportul din Klagenfurt
Miercuri după-amiază: drum cu avionul Klagenfurt - Viena
Miercuri seara: drum cu avionul Viena - Bucureşti
Miercuri noaptea: a petrecut într-un club de noapte din Bucureşti
Joi dimineaţă: a efectuat un antrenament fizic dur la stadionul din Ghencea

Integralist o dată la 3 meciuri
Faptul că internaţionalul polonez transferat de Steaua are probleme din punct de vedere fizic o arată şi cifrele sale din ultimul sezon. A jucat pentru gruparea elenă Xanthi nu mai puţin de 30 de meciuri, însă a fost integralist în doar o treime dintre ele. În rest, atunci cînd a fost titular, a fost prima sau a doua schimbare a lui Xanthi.

Fostul antrenor: "Probleme cu condiţia fizică"
Fostul antrenor al lui Grzelak de la Xanthi, Ioannis Matzourakis, i-a făcut o scurtă caracterizare fotbalistului polonez. "Grzelak e un jucător bun, însă are mereu probleme cu condiţia fizică", a spus Matzourakis.

Bergodi: "Nu va fi titular cu Ujpest"
Antrenorul Stelei a vorbit ieri despre cum s-a prezentat polonezul în perioada de pregătire: "Grzelak nu cred că e pregătit fizic pentru a putea evolua cu Ujpest. E la un nivel prea jos. Am vorbit cu el, i-am explicat din punct de vedere tactic ce vreau, cred că a înţeles, dar acum trebuie să lucreze mult cu preparatorii fizici pentru a ajunge la un nivel optim. El practic a venit din concediu, după o lungă perioadă de inactivitate. Eu cer, în sistemul 4-4-2 pe care îl joc, foarte multe de la fundaşii şi mijlocaşii de bandă".

3 luni şi jumătate au trecut de cînd Grzelak a bifat ultimul meci oficial, pe 12 aprilie, în întîlnirea Xanthi - PAOK Salonic 1-2

10.000 de euro pe lună va cîştiga Grzelak la Steaua, el venind sub formă de împrumut de la Boavista Porto

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.