Liga 1

Iancu despre arbitrajul românesc: "Tîrfa care iese în Occident tot tîrfă este în România!" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 iulie 2009

Vorbind despre faptul că unii arbitri fac meciuri dezastruoase în Liga 1 şi oficiază excepţional în cupele europene, Marian Iancu a declarat că nu este încă 100% convins de credibilitatea arbitrajului românesc.

"Nu fac referire la Balaj, dar tîrfa care iese în occident e tot tîrfă în România! Trebuie să înţeleagă şi ea că greşeşte dacă e tîrfă
. Pe ăia din afară îi păcăleşte, dar în România nu păcăleşte pe nimeni.

Cînd ei au de judecat un caz, nu mă interesază că s-au păcălit cu o doamnă UEFA, nu trebuie să ne intereseze lucrul acesta. S-a terminat cu fluierul învechit şi interesat. E alt tip de fluier acum.

Pînă acum cîteva luni, Corpodean era de neatins. Oricine se lua de moralitatea lui cădea pe spate. Iată ce s-a întîmplat în spatele acestui zid! Ce pot eu să-i spun arbitrului de la finala Cupei României? Să nu creadă cineva că noi am uitat.

Ei trebuie să facă dovada că s-a schimbat ceva. Altfel, vor face dovada invers, că nu s-a schimbat absolut nimic. Balaj a făcut praf în cunoştinţă de cauză un meci. Nu putem să riscăm cu un asemenea arbitru pînă nu poate face dovada în 6-7 luni că este credibil. Credibilitatea nu se construieşte băgînd mizeria sub preş", a spus Iancu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.