Anchetele Gazetei

Monica Iacob-Ridzi: "Sistemul nu este nici blocat, nici lipsit de perspective"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ministrul Tineretului Monica Iacob Ridzi spune că decizia lui Octavian Bellu de a renunţa la funcţia din minister este un act unilateral pe care nu-l poate comenta, dar s-ar bucura să se răzgândească şi să continue activitatea, precizând că "sistemul nu este nici blocat, nici lipsit de perspective".

"Am aflat astăzi de hotărârea domnului Octavian Bellu, prin care renunţă la funcţia de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului.


Regret acest fapt pentru că am avut o foarte bună colaborare. Este un act unilateral pe care nu-l pot comenta, dar m-aş bucura să se răzgândească şi să continue activitatea în MTS", a spus Ridzi, conform Mediafax.

În legătură cu afirmaţiile lui Octavian Bellu, Ridzi spune că "sistemul nu este nici blocat, nici lipsit de perspective", asigurând lumea sportului că fondurile care au fost alocate pentru acest domeniu rămân aceleaşi indiferent de sursa din care vor fi finanţate.

Octavian Bellu a depus, vineri, la Secretariatul General al Guvernului un document în care solicită să fie eliberat din funcţia de secretar de stat în MTS, invocând imposibilitatea de a mai lucra într-un sistem "blocat şi fără viitor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.