Liga 1

Bozo ajunge la Dusseldorf

Articol de Remus Răureanu, Cristina Negrilă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Muntenegreanul e de acord să revină la Rapid, şefii încearcă să-i obţină la timp viza de intrare în Germania


Vladimir Bozovici s-a consolat cu ideea că nu reuşeşte să plece din Giuleşti şi acum e de acord să se întoarcă. "S-a interesat deja cum face să ajungă de la Belgrad la Dusseldorf, în cantonamentul Rapidului. Şi-a dat şi el seama că-şi riscă toată cariera dacă stă pe tuşă doi ani, cît mai are contract", povestesc prieteni ai fotbalistului.

Pentru ca muntenegreanul să ajungă într-adevăr în Germania, ar mai fi totuşi de parcurs o etapă. Una importantă şi greu de îndeplinit de club. "Am demarat procedura de obţinere a vizelor pentru Bozo, Djalovici şi Ivelja, doar că intervalul e scurt şi e posibil să nu le obţinem la timp! Există riscul ca nici unul dintre ei să nu fie la Dusseldorf, deşi sperăm să rezolvăm problemele tuturor", explică surse din club.

Rămîne fără bani
Fundaşul stînga ar putea chiar să fie şi amendat între timp. Asta deoarece giuleştenii au depus deja o cerere la Comisia de Disciplină împotriva lui. Solicită ca Bozovici să fie suspendat pînă la sfîrşitul contractului şi să-i fie aplicată o amendă de 28.000 de euro, adică 10 la sută din venitul care i s-ar cuveni pînă la finalul acordului.

200.000 de euro le-a cerut Bozovici steliştilor ca să semneze transferul în Ghencea

2 fundaşi stînga are Hizo în lot acum: Ionuţ Stancu şi Doru Bratu

"Sper pînă în ultima clipă să-l văd pe Bozovici la antrenamente, n-am renunţat la el nici o clipă"
VIOREL HIZO, antrenor Rapid


FLASH


Matici, primul transfer
George Copos a aprobat ieri contractul slovenului Darijan Matici. Mijlocaşul defensiv de 26 de ani e liber de contract după ce şi-a încheiat angajamentul cu slovenii de la Interblock şi s-a înţeles cu rapidiştii. Va semna azi un contract pe doi ani de zile. "Totul e stabilit, mai sînt de pus la punct doar cîteva chestii mici", a spus agentul jucătorului. (Cristian Ionescu)

Marius e la Groznîi
Fundaşul Marius Constantin a plecat ieri în Cecenia pentru a susţine probe de joc la Terek. Suma de transfer pe care giuleşteni o cer în schimbul jucătorului de 24 de ani e de un milion de euro, însă jumătate din aceasta ar ajunge la FC Braşov, formaţie ce deţine 50 la sută din drepturile federative asupra fotbalistului. (Elena Marcu)

Ei sînt cei mai buni
Pe site-ul rapidisti.ro, fanii giuleşteni au fost invitaţi să voteze superlativele returului sezonului 2008-2009.

PREMIILE RAPIDISTI.ro

Cel mai bun portar    A. Marinescu
Cel mai bun fundaş    J. P. Andrade
Cel mai bun mijlocaş    J. Spadacio
Cel mai bun atacant    L. Răduţă
Cel mai frumos gol    Spadacio (al doilea gol cu Steaua)


Ultimele noutăţi

- Vali Negru află azi dacă devine liber de contract. Rapidiştii aşteaptă ca mijlocaşul să aibă cîştig de cauză la Federaţie pentru a-l transfera.
- Andrei Marinescu se pregăteşte normal. Portarul s-a refăcut complet după ruptura musculară pe care a suferit-o în finalul sezonului trecut.
- Copos i-a atacat pe Sichitiu şi Hizo în Adevărul: "Doar oamenii mici fug de responsabilităţi, cei puternici se unesc şi luptă la greu". Cei doi se gîndesc să demisioneze din cauza problemelor de la club.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.