Liga 1

De profesie recordman

Articol de Mihai Mateaş, David Moldovan   —  marţi, 14 iulie 2009

Peste 20 de cantonamente cu CFR-ul, 200 de colegi perindaţi prin vestiarul clujenilor şi şapte antrenori schimbaţi în 5 ani sînt cifrele senzaţionale ale lui Panin în Gruia





Fundaşul arădean Cristian Panin are doar 31 de ani, dar cifrele sale în Liga 1, şi în special la CFR, sînt echivalentul unui record mondial! Panin e renumit pentru că în cele 5 sezoane de cînd e la Cluj nu a fost accidentat niciodată şi, lucru cu care nu se pot lăuda mulţi fotbalişti în lume, nu a lipsit de la nici un singur antrenament la CFR!!! "Nu vînez recorduri, eu vreau doar să fiu sănătos şi să pot ajuta echipa în continuare, să îşi îndeplinească obiectivele. Vreau să începem cu dreptul, cîştigînd Supercupa. Am avea un moral extraordinar la începerea campionatului", a spus modest fundaşul.



Panin a schimbat în Gruia şapte antrenori pînă acum şi a pierdut şirul cantonamentelor făcute cu echipa. "Cred că sînt vreo 20. Erau ani cînd făceam cantonamente duble şi iarna şi vara. Nu le mai ştiu numărul. Ştiu doar că mi-ar plăcea sa se adune cît mai multe. Vreau să rămîn la CFR, mă simt bine la Cluj şi vreau să îmi închei cariera aici, dacă sînt dorit", se confesează Panin, care recunoaşte că s-a înţeles bine cu toţi antrenorii "feroviarilor".





306 meciuri are Panin în întreaga sa carieră



111 meciuri a strîns fundaşul în tricoul lui CFR Cluj





"Nu trebuie subestimată nici una din echipele care s-au bătut anul trecut la titlu. Cine va face cele mai puţine greşeli acum, se va impune. Eu sper să repet performanţa cu CFR"

Cristi Panin, fundaş CFR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.