Campionate

Alt tun?

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arsenal a acceptat o ofertă de 29 de milioane de euro pentru Adebayor. City mai trebuie să-l convingă pe togolez să-şi dea acordul


După modelul Real Madrid, Manchester City are un apetit deosebit pentru transferul de atacanţi. Paraguayanul Santa Cruz şi argentinianul Tevez nu vor fi singurii aduşi în această vară. Miliardarul saudit Sheikh Mansour vrea să i-l pună pe tavă şi pe Emmanuel Adebayor.

"Daily Mail" a anunţat ieri că oferta de 29 de milioane de euro i-a convins pe cei de la Arsenal să-i dea drumul togolezului de 25 de ani, care fusese curtat şi de Milan. Mai e nevoie doar de semnătura africanului. City i-a propus un contract pînă în 2014 şi un salariu anual de 7,9 milioane de euro, cu 60% peste ultimul angajament semnat cu echipa londoneză. Care ar face şi un profit de 19 milioane, în doar trei ani de la transferul lui Adebayor de la AS Monaco.

Pînă acum, City a cheltuit în mercato 65 de milioane de euro. Toţi banii s-au dus pe Santa Cruz de la Blackburn (21,2 milioane), Gareth Barry de la Aston Villa (13,8) plus Tevez (30).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.