Anchetele Gazetei

Cătălin Tolontan: "DNA-ul are documente care arată foarte multe lucruri în neregulă la MTS"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cătălin Tolontan, redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, a analizat demisia Monicăi Iacob-Ridzi din funcţia de ministru al Tineretului şi Sporturilor, punctînd faptul că DNA-ul reprezenta un pericol iminent pentru aceasta, în cazul în care Ridzi nu şi-ar fi prezentat demisia în urma dezvăluirilor făcute de Gazeta Sporturilor.

"Noi am ales să mergem doar pe documente oficiale, doamna ministru a adus şi familia în faţă. Este o declaraţie standard în politica occidentală şi dă foarte bine la oameni", a comentat întîi Cătălin Tolontan, după ce Ridzi a declarat astăzi că starea precară de sănătate a mamei sale a fost un motiv important pentru care a demisionat.

"Eu cred că există informaţii că lucrurile sînt serioase din perspectivă legală şi demisia a fost o soluţie de ieşire din această situaţie. DNA are un stagiu tranzitoriu care arată foarte multe lucruri în neregulă acolo", a mai explicat Cătălin Tolontan.

Ministrul Tineretului, Monica Iacob-Ridzi, a susţinut o conferinţă de presă, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului, în urma căreia şi-a anunţat demisia din funcţie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.