Box

Lucian Bute: "Îl voi bate pe Andrade"/ Andrade: "Vin să termin ce am început prima dată"

Articol de Andreea Moldoveanu  —  joi, 16 iulie 2009

Lucian Bute poate închide gura celor care îl contestau după meciul cu Librado Andrade, pe 28 noiembrie.

Meciul se va disputa fie în Montreal, fie la Quebec şi va fi televizat de HBO. Deşi, iniţial, licitaţia a fost cîştigată de promoterii lui Librado Andrade, Golden Boy şi Interbox au ajuns la un acord şi vor organiza împreună acest meci.

Partida va fi transmisă în cadrul galei "Boxing After Dark". Este pentru prima dată în 36 de ani cînd HBO va transmite un meci de box din Canada. 

"Librado Andrade este unul dintre cei mai buni şi mai periculoşi adversari la momentul actual. Avem cîteva treburi nerezolvate. Mă bucur enorm că meciul va avea loc în Canada, în faţa fanilor mei. Este un vis devenit realitate şi voi profita la maxim de această oprtunitate. Îl voi bate pe Andrade şi apoi voi boxa cu oricine va vrea să urce în ring alături de mine", a spus Lucian Bute în presa canadiană.

"Abia aştept acest meci şi mă bucur că va avea loc în Canada, unde spectatorii au văzut şi primul meci. Urc în ring să cîştig. Şi nu voi mai  aştepta decizia de data asta. Vin să termin ce am început prima dată", a replicat LIbrado Andrade.

Lucian Bute şi Librado Andrade s-au mai întâlnit pe 24 octombrie 2008, la Montreal. Românul s-a impus la puncte, după ce a fost trimis la podea de mexican, în ultima repriză. Acest meci a stîrnit multe controverse, iar Lucian Bute a promis un al doilea meci care să elimine orice suspiciune asupra valorii lui.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.