Europa League

Albert Duro: "Nu sînteţi favoriţi!"

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul stelist Albert Duro îi avertizează pe roş-albaştri că nu vor avea o misiune uşoară dacă vor juca împotriva lui Flamurtari

- Albert, cum e Flamurtari?
- O echipă cu jucători foarte talentaţi. Chiar dacă media de vîrstă e una scăzută, băieţii au tupeu, i-am văzut cu Motherwell şi au jucat extraordinar. Dacă aveau mai multă experienţă, ar fi trebuit să cîştige cu 3-0 şi acum erau liniştiţi în privinţa calificării!

- Este Steaua favorită?

- Poate o să vă surprindă, dar eu spun că şansele sînt egale! Steaua trebuie să fie foarte, foarte atentă pentru că altfel ar putea fi surprinsă. Echipele din Albania s-au schimbat, nu mai vînd meciuri cum o făceau în trecut! Te asigur că nu va fi deloc o dublă uşoară pentru voi, dar Steaua are un uşor avantaj datorită experienţei europene.

- De ce jucători ar trebui să ţină seama steliştii?

- Cei de la Flamurtari n-au nume spectaculoase, însă formează un grup interesant. De exemplu, portarul, Mocka, are doar 19 ani, dar a apărat un penalty cu scoţienii, apoi mai e căpitanul, Begaj, un tip bătăios, iar în atac se bazează mult pe Mema, care e foarte înalt.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.