Europa League

Ioan Timofte: "Chiar dacă Poli o va scoate pe Şahtior, cea mai mare perfomanţă rămîne eliminarea lui Atletico"

ioan timofte, poli timisoara

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 19 iulie 2009

Fostul mare jucător al Politehnicii Timişoara, Ioan Timofte, crede că echipei lui Ioan Ovidiu Sabău îi va fi foarte greu să pătrundă în grupele Ligii Campionilor. Totodată, Timofte nu crede că o eliminare a lui Şahtior în turul al III-lea preliminar ar putea egala cea mai mare performanţă europeană a lui Poli, scoaterea grupării spaniole Atletico Madrid din Cupa UEFA în 1990.



"A fost o mare realizare atunci pentru Timişoara. Bătuserăm acasă cu 2-0, dar ţin minte că în Spania a fost măcel. Ne-au sufocat, dar am pierdut doar cu 1-0. Cred că acea performanţă a fost mai mare şi nu poate fi egalată de o eventuală eliminare a celor de la Şahtior.



Va fi un duel interesant între Neluţu Sabău şi Mircea Lucescu. Eu sper ca elevul să îşi învingă profesorul. Trebuie să fii pregătit şi pentru aşa ceva în fotbal, pentru astfel de dueluri sentimentale.



Va fi foarte greu, mai ales că Timişoara nu este favorită, dar sper să avem parte de o surpriză plăcută. Măcar în Europa League să intrăm, pentru că în grupele Ligii e greu de ajuns”, a declarat Timofte pentru evz.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.