Campionate

Atacanţii lui Manchester City valorează mai mult decît jucătorii de la Steaua, Dinamo, CFR şi Poli la un loc! :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 iulie 2009

Transferul lui Emmanuel Adebayor de la Arsenal la Manchester City a ridicat valoarea totală a atacanţilor lui Manchester City la uriaşa sumă de 122 de milioane de euro.

Şeicii lui Manchester City au plătit bani grei în această vară pentru a-şi întări linia ofensivă. Trei atacanţi cu nume au sosit la echipa lui Mark Hughes, pentru care Manchester City a plătit 60 de milioane de euro.

Tevez (25 milioane), Adebayor (25 milioane) şi Santa Cruz (10 milioane) se adaugă unei liste impresionante de atacanţi, care cuprinde nume precum Bojinov (6 milioane), Robinho (35 milioane), Caicedo (4.2 milioane), Evans (1.2 milioane), Benjani (7 milioane) şi Bellamy (9 milioane).


În total, conform nemţilor de la compania de analiza sportivă TransferMarkt, valoarea totală a atacanţilor din lotul lui Manchester City este de fix 122.4 milioane de euro!

Pe acelaşi site de analiză, Poli Timişoara este considerată cea mai bună echipă din Liga 1, cu o valoare totală de circa 34 de milioane de euro.

Astfel, valoarea atacanţilor lui Manchester City este mai mare decît cea a Politehnicii, a lui Dinamo, a Stelei şi a CFR-ului la un loc! :O În total, cele 4 echipe mari din România valoarează 117 milioane de euro, cu 5 milioane mai puţin decît ofensiva britanicilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.