Liga 1

Ljubi plus 250.000 de euro!

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adrian Porumboiu s-a lansat în superoferte pentru Gîngioveanu, internaţional de tineret pe care şi-l doreşte insistent la Vaslui

Vasluienii încearcă de o lună să-l achiziţioneze pe internaţionalului de tineret al Craiovei, Cosmin Gîngioveanu. Finanţatorul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, a început asaltul cu oferte pe adresa Ştiinţei încă de la finele lui iunie, cînd a auzit că mijlocaşul de 19 ani a fost trimis disciplinar 6 luni la echipa a II-a din cauză că a ales să rămînă acasă şi să-şi dea BAC-ul, în loc să plece cu Universitatea în Austria.

Sîrbul Marko Ljubinkovici (27 de ani) plus 250.000 de euro în schimbul lui Gîngioveanu a oferit la prima strigare Porumboiu, însă Adrian Mititelu a zis "Nu", preferînd doar bani în contul transferului. "Gîngioveanu costă 1,5 milioane de euro", a replicat finanţatorul oltean. Ultima ofertă a vasluienilor e de 750.000 de euro, jucătorul urmînd a fi deţinut în coproprietate.

Oltenii au mai cerut timp de gîndire pînă să dea un răspuns, deoarece jucătorul e dorit şi în străinătate de cluburi precum Udinese, Iraklis şi Spartak Moscova. "Mi-l doresc pe Gîngioveanu, e dracu’ gol! Şi noi avem cîţiva draci, dar ai noştri sînt negri", declarase Porumboiu în noiembrie 2008, înaintea meciului direct cu oltenii.

"E adevărat că negociem cu Universitatea pentru Gîngioveanu, dar nu ne interesează varianta unui schimb de jucători"

ADRIAN PORUMBOIU, finanţator FC Vaslui

24 de goluri a marcat Ljubinkovici pentru Vaslui în 86 de meciuri în Liga I

850.000 de euro
este suma la care e evaluat Gîngioveanu de site-ul de specialitate transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.