Campionate

John Obi Mikel şi-a prelungit contractul cu Chelsea până în 2014

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 iulie 2009

Internaţionalul nigerian al lui Chelsea Londra, John Obi Mikel, anunţat, miercuri, că a semnat un nou angajament cu gruparea de pe Stamford Bridge, valabil până în iunie 2014, informează BBC.

"A fost uşor să fac acest lucru, pentru că mă simt foarte bine la club. Cred că viitorul meu alături de noul nostru manager (n.r. Carlo Ancelotti) va fi unul strălucitor", a spus mijlocaşul în vârstă de 22 de ani.

Obi Mikel evoluează pentru Chelsea din 2006, an în care a fost transferat de la formaţia norvegiană Lyn Oslo. Odată cu cedarea mijlocaşului francez Claude Makelele la PSG, internaţionalul nigerian a prins constant primul 11 al grupării londoneze.


Fotbalistul african, care în trecut a susţinut probe de joc şi la Rapid, dar a fost respins, este al doilea jucător căruia Chelsea i-a prelungit contractul în această vară, după Florent Malouda. Mai mult, şi atacantul ivorian Didier Drogba se pare că şi-a dat acordul pentru a semna prelungirea cu două sezoane a vechiului său angajament, scadent în vara lui 2010.

sursa:NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.