Europa League

Emeric Ienei: "Pe unguri mereu i-am călcat în picioare la fotbal!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iulie 2009

Emerich Ienei, câştigător al Cupei Campionilor Europei cu Steaua, aminteşte că „roş-albaştrii” nu au avut niciodată probleme cu formaţiile maghiare.

"Noi întotdeauna le-am fost superiori lor în ceea ce priveşte fotbalul, cel puţin în ultimii 20 de ani. Pe unguri i-am călcat mereu în picioare.

Îmi aduc aminte de meciul cu Honved. Pierdusem cu 0-1 în tur, la Budapesta, dar atunci meritam măcar un egal. În Ghencea a fost un măcel. Am bătut cu 4-1, şi puteam să mai dăm goluri.

La fel a fost şi cu MTK, doi ani mai târziu. Au pierdut cu 0-4 la noi. Returul nu a mai contat, Steaua s-a calificat chiar dacă a fost înfrântă cu 0-2", a declarat Ienei pentru EVZ.

Fostul tehnician este optimist în ceea ce priveşte meciul din această seară. "Pentru Steaua va fi chiar mai uşor decât a fost în tur. Sunt sigur că ungurii vor ieşi la joc şi vor lăsa spaţii mari în apărare.

Cred că la mijloc sunt ceva probleme pentru Steaua, dar cred că Bergodi ştie ce are de făcut. Nu cred că jucătorii vor fi apăsaţi de atmosferă”, a mai spus Ienei. Vezi rezumatul partidei tur cu Ujpest

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.