Europa League

Argăseală: E mai bine ca partida să se joace azi, la aceeaşi oră". Eşti de acord?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iulie 2009

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit la GSP TV despre ameninţarea cu bombă din hotelul în care a fost cazată echipa din Ghencea, acesta spunînd că a convenit, împreună cu oficialii UEFA, ca meciul dintre Ujpest şi Steaua să se dispute conform programului, în această seară, de la ora 20:45.

"S-a început controlul la echipa noastră în camere, în jurul orei 00:00-01:00, iar explicaţia a fost că noi sîntem ţinta. N-am mai trecut niciodată prin aşa ceva! Nu exista nici un fel de ambulanţă, de poliţist prin zonă.

Cînd a început această acţiune, eu am sunat la ambasadă, la observatorul UEFA, ca să ştie că este vorba de un eveniment important. El ne-a  zis să îl ţinem la curent cu orice eventuală problemă care apare, să ştie despre ce e vorba. La ora 4:00 l-am sunat cînd s-a încheiat acţiunea, iar la ora 10:00 ne-am întîlnit pentru a discuta.

S-a hotărît că ar fi mai bine, din toate punctele de vedere, ca partida să se desfăşoare la aceeaşi oră la care era programată. Jucătorii nu vor avea probleme, pentru că acum se odihnesc. Atmosfera de pe stadion va fi însă ostilă", a spus Argăseală la GSP TV.

În jurul orei 13:30, cînd preşedintele Stelei a intervenit în direct la GSP TV, jucătorii Stelei dormeau, încercînd să se odihnească după noaptea de coşmar trăită la hotelul din Budapesta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.