Liga 1

Gigi Becali nu poate intra în penitenciarul Colibaşi, la Cornel Penescu! Motivul: nu are buletinul :D

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce în jurul orei 12:00, alături de Victor Becali, Gigi Becali s-a întîlnit cu Andrei Penescu într-un restaurant din vecinătatea firmei PIC, patronul Stelei s-a deplasat apoi pînă la penitenciarul Colibaşi, unde doreşte să-l viziteze pe prietenul său, Cornel Penescu.

Deşi anunţase că va face această vizită pentru a negocia transferul lui Cristi Tănase la Steaua, dar şi pentru a conversa amical cu Penescu, Gigi Becali n-a fost lăsat să intre în penitenciar. Motivul l-a enervat pe finanţatorul Stelei: accesul se face doar pe bază de buletin, iar Becali nu avea actul de identitate la el.

Într-un dialog cu un poliţist de la intrarea în penitenciar, Becali a încercat totuşi să treacă peste regulamente: "Ce nevoie am de buletin? Nu ştii cine sînt?". Poliţistul a replicat: "Ba da, sînteţi Gigi Becali, dar accesul se face pe bază de buletin!".

A urmat o serie de replici spumoase, iar finanţatorul din Ghencea nu are decît două soluţii: fie se va da o derogare din partea conducerii închisorii, fie cineva îi va aduce lui Gigi Becali buletinul.

În privinţa transferului lui Tănase la Steaua, Becali şi conducerea lui FC Argeş nu au ajuns la nici un acord, piteştenii preferînd să aştepte oferta celor de la FC Koln, care vor veni în România pentru a negocia.

Din partea nemţilor, la aceste negocieri vor fi prezenţi Michael Mayer şi Dorinel Munteanu. Se pare că FC Koln oferă o sumă dublă de transfer faţă de cea a Stelei pentru Tănase, astfel că mijlocaşul ar mari şanse să evolueze în Bundesliga în noul sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.