Liga 1

Cernea, Rădoi, Veljovic şi Bonacin au fost prezentaţi oficial la Alba Iulia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iulie 2009

Preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia, Nicolae Lupu, a declarat, că transferurile jucătorilor Cernea, Rădoi, Veljovic, Bonacin şi Varga vor ajuta nou promovata în Liga I să se claseze pe unul din locurile de la mijlocul clasamentului la finalul sezonului.

"Obiectivul nostru va fi o clasare pe o poziţie de la mijlocul ierarhiei. Am transferat fotbalişti valoroşi, pe posturile deficitare, jucători cu experienţă, de la echipe de top precum Steaua, Unirea Urziceni, CFR Cluj sau din Croaţia", a spus Nicolae Lupu la conferinţa de presă de joi în care au fost prezentaţi 4 dintre cei 5 jucători transferaţi în această vară.

Fostul fundaş al Unirii Urziceni, Sorin Rădoi, a mulţumit conducătorilor şi antrenorilor pentru că au avut încredere în potenţialul său şi speră să contribuie la salvarea echipei de la retrogradare. Rădoi a sosit gratis la Alba Iulia, sub formă de împrumut, de la campioana României şi a semnat un angajament valabil un an, cu opţiune de cumpărare fie în iarnă, fie în vara viitoare.

Atacantul sârb, Rade Veljovic, a venit la Unirea de la CFR Cluj, tot sub formă de împrumut.

Cea de-a patra achiziţie a Unirii Alba Iulia, stoperul croat Iosip Bonacin, a semnat un contract pe doi ani şi a fost titular indiscutabil în sezonul trecut la echipa Siebenik care a terminat sezonul pe locul 5 în prima ligă a Croaţiei.

Ultimul fotbalist transferat de nou promovata în Liga I, Norbert Varga, nu a fost prezent la întâlnirea cu reprezentanţii mass-media, fiind plecat în Polonia pentru a-şi aduce actele, după care, vineri, va efectua primul antrenament sub comanda lui Falub. Varga a semnat un angajament valabil pentru două sezoane şi a sosit liber de contract.

Preşedintele CA al Unirii Alba Iulia, Marian Sarmeş, spune că la echipă vor mai veni încă 2-3 jucători. Astfel, în aceste zile, Vladimir Brankovic (Partizan Belgrad), Adrian Olah (Universitatea Cluj) şi Mircea Oprea (Poli Iaşi) participă la antrenamentele Unirii, urmând ca decizia finală în cazul lor să fie luată de antrenorul Adi Falub.

sursa:NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.