Europa League

Boloni: "Dacă un maghiar a dat alarma falsă ca răspuns la banner, a recurs la arma prostului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iulie 2009

Antrenorul formaţiei Standard Liege, Ladislau Boloni, crede că e normal ca steliştii să pună alarma cu bombă de miercuri noapte în seama unei înscenări şi le transmite celor care au sunat la Poliţie că răzbunarea e arma prostului.

"În asemenea situaţii trebuie luat totul foarte în serios. Această întîlnire a deviat într-o direcţie regretabilă. Normal că steliştilor li se pare că e o înscenare. Răzbunarea rămîne arma prostului. Dacă un maghiar a făcut asta ca răspuns la banner, a recurs la arma unui prost. Răzbunarea e arma prostului", a spus Boloni la GSP TV.

Fostul selecţioner afirmă că incidentul îi va afecta cu siguranţă pe jucătorii Stelei, al căror metabolism a fost dat peste cap din cauza faptului că nu s-au odihnit aşa cum trebuie.

"Este neplăcut. Dacă eram eu în locul lor aş fi fost nemulţumit şi nervos să mă scoale cineva din somnul meu. Nu vă băgaţi la metabolisme. Nu e de glumă cu metabolismul.

Am avut asemenea întîmplări la Bastia. A fost neplăcut, am ieşit, ca să evit orice pericol. 2-0 e un rezultat foarte favorabil Stelei. Eu cred că este jucată calificarea după rezultatul din tur", a încheiat Loţi Boloni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.