Liga 1

Ratează luna "de foc"

Articol de Ioana Mihalcea  —  vineri, 24 iulie 2009

Florin Bratu va pierde întreaga lună august, inclusiv derbyul cu Steaua

Bratu pierde începutul-şoc de sezon al lui Dinamo! Atacantul se pregăteşte zi de zi pe stadionul din Ştefan cel Mare, iar programul său include zeci de ture de teren, sprinturi printre jaloane, jocul cu mingea, urcatul scărilor de la tribuna zero, toate pe o căldură infernală. Acestea se vor repeta încă o lună de zile, pentru că "Bratone" nu vrea să rişte nimic. "Nu revin pe teren pînă cînd nu sînt complet refăcut şi nu mă simt perfect din punct de vedere fizic!", le-a spus Bratu colegilor, fiind susţinut în demersul său şi de staff-ul medical, pentru a nu risca o reaccidentare ce i-ar periclita cariera.

Vîrful de 29 de ani nu a jucat pînă acum în nici un amical al "cîinilor" din această vară şi va intra pe teren într-un meci oficial abia în septembrie. Bratu a solicitat special antrenorului Bonetti să nu-l ia la Albufeira, pentru amicalul cu Porto: "Vreau să rămîn aici să mă antrenez, nu-mi permit să pierd trei zile de pregătire!".

Discuţii pentru Doman
La revenirea din Portugalia, roş-albii vor purta negocieri cu oficialii lui FC Argeş pentru transferul mijlocaşului stînga Cătălin Doman, 21 de ani. Dinamoviştii îl vor de mai multă vreme pe tînărul fotbalist, însă pretenţiile financiare ale piteştenilor sînt ridicate. Formaţia de ligă secundă nu acceptă să-l cedeze sub 500.000 de euro, în timp ce "cîinii" ar vrea să plătească 200.000 de euro, plus doi jucători la schimb, dintre care unul sub formă de împrumut. Doman ar vrea să joace din toamnă în Ştefan cel Mare.

"Îl aducem înapoi pe Turcu"
Ioan Becali este convins că Vasile Turcu va reveni în acţionariatul lui Dinamo. "Vasilică Turcu, bunul meu prieten, e puţin supărat acum, dar dacă echipa bate pe FC Porto îl voi suna şi îl voi îmbuna. Viaţa lui e la Dinamo şi îl vom aduce înapoi la club", a zis Giovanni. Săptămîna viitoare va reveni în Bucureşti şi Gigi Neţoiu, urmînd să aibă loc o şedinţă a acţionarilor în care se va discuta despre cooptarea celor doi în rîndul investitorilor.

Ultimele noutăţi

- Roş-albii
revin astăzi din Portugalia, iar la începutul săptămînii viitoare, înainte de prima etapă, de la Craiova, vor avea cu toţii o întîlnire cu reprezentanţii suporterilor dinamovişti. Discuţiile vor fi intermediate de Cristi Borcea.

- Marius Niculae
este de vînzare pentru 1,4 milioane de euro net, însă, conform declaraţiilor lui Victor Becali, "e puţin probabil să mai plece. Dar în fotbal orice e posibil".

- Folosirea
lui Gabriel Tamaş ca închizător în campionat nu e privită cu ochi buni de către Ioan Becali: "E o soluţie riscantă. Trebuie să-şi mişte fundul mai mult decît ca fundaş central".

- Liviu Ganea
, 21 de ani, va fi apt de pregătiri de la începutul săptămînii viitoare după entorsa de la glezna dreaptă suferită vinerea trecută în Franţa. Atacantul a rămas la Bucureşti pentru refacere.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.