Liga 1

Molinero nu poate

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Homei are cele mai mari şanse să fie titular sîmbătă în Bănie în condiţiile în care spaniolul este în urmă cu pregătirea fizică


Suporterii dinamovişti trebuie să mai aştepte pînă să-l vadă la lucru pe Francisco Molinero, ultimul transfer al "cîinilor". Spaniolul care a început fotbalul la Atletico Madrid nu este încă pregătit fizic şi nu poate debuta sîmbătă, în deplasarea de la Craiova. "Îl doare şi puţin glezna, dar este în urmă cu pregătirea şi nu vrem să riscăm vreo accidentare. Cel mai probabil, va debuta în faţa propriilor fani în etapa a doua, cu Internaţional Curtea de Argeş. Ar fi mai bine şi pentru el, are timp să se integreze", zic dinamoviştii.

Face două antrenamente pe zi
Molinero a jucat ultimul meci la finalul lunii iulie, dar de atunci a fost în vacanţă. Acum, spaniolul de 24 de ani efectuează cîte două antrenamente pe zi, fiecare şedinţă a cîte două ore, alături de un preparator fizic special pus la dispoziţie de club. Cu Universitatea, cel mai probabil, Bonetti va merge pe mîna lui Sergiu Homei, Scarlatache fiind trecut în rezervă după evoluţiile inconstante din "amicale".


24 de meciuri a jucat Molinero sezonul trecut în Primera Division, fiind titular la Levante, formaţie care a retrogradat la finalul campionatului


Şi fără N'Doye?
Dinamoviştii riscă să meargă în Bănie şi fără Ousmane N'Doye. Senegalezul nu a prins perioada de pregătire din Franţa, el întîrziind trei săptămîni de la reunirea echipei. Mijlocaşul de 31 de ani nu este la parametri fizici optimi şi, mai nou, resimte dureri la genunchiul drept, şansele de a fi recuperat pînă sîmbătă fiind mici. Şi pe Ianis Zicu îl mai deranjează glezna stîngă, însă doctorii susţin că machidonul poate fi apt pînă la meciul cu Craiova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.