Ciclism

Alberto Contador: "Am obţinut ce am vrut şi Bruyneel de asemenea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 iulie 2009

Alberto Contador a cîştigat pentru a doua oară în carieră Turul Franţei, într-un an în care a trebuit să ţină piept unor rivali puternici, unul dintre ei fiind în propria echipă

Spaniolul în vîrstă de 26 de ani a fost întrebat la finalul etapei de sîmbătă despre viitorul său după Turul Franţei şi relaţia pe care a avut-o cu directorul sportiv de la Astana, belgianul Johan Bruyneel. Distanţa dintre Contador şi Bruyneel a fost sesizată de unul dintre membrii presei, care l-a întrebat pe tricoul galben dacă a avut impresia că Johan ar fi preferat ca Lance să cîştige în Paris. Relaxat, zîmbind binevoitor, Alberto a comentat simplu: "E o întrebare foarte bună. Trebuie să îl întrebaţi pe el. În final, eu am obţinut ce am vrut, iar Johan a cîştigat cu unul dintre rutierii lui".

Duelul dintre cei doi rutieri se anunţă foarte interesant şi în 2009. "Cred că Lance va fi cu siguranţă un rival periculos. A arătat în acest an că e un pretendent la tricoul galben şi aşa va fi şi anul viitor. Turul Franţei rămîne cea mai importantă competiţie pentru mine", a explicat Contador.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.