Anchetele Gazetei

Doina Melinte va accepta funcţia de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fosta atletă Doina Melinte a declarat că va accepta propunerea înaintată de ministrul Tineretului şi Sportului de a ocupa funcţia de secretar de stat, precizând că astfel va avea ocazia de a transmite mai departe experienţa acumulată în timpul activităţii sale sportive.

"Da, voi accepta, de ce nu! Vin din lumea sportului şi consider că pot transmite experienţa acumulată mai departe", a declarat Melinte pentru NewsIn.

Fosta campioană a fost parlamentar din partea FSN între 1990-1992. După scindarea FSN a rămas membru al Partidului Democrat. Doina Melinte a candidat din partea PDL şi la alegerile parlamentare din 2008 pentru Camera Deputaţilor, în colegiul Uninominal 10 din Bacău.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă, a declarat duminică, la Antena 3, că îi va propune fostei campioane să preia postul de secretar de stat rămas vacant după demisia lui Octavian Bellu şi că o va avea o discuţie luni cu ea pe această temă. Plăcintă a spus că are deja acordul premierului Emil Boc şi al PDL în acest sens.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.