Liga 1

Scînteie pentru Gaz

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Medieşenii vor să dea lovitura cu 5 zile înainte de startul sezonului prin achiziţionarea lui Lucian Sînmărtean de la Bistriţa


“Pentru mine campania de achi­ziţii este încheiată dar dacă mai apare vreun jucător cu nume şi ne înţelegem la bani, uşa e deschisă”,
a declarat de curînd preşedintele lui Gaz Metan, Corin Cindrea. Me­die­şenii au negociat intens în ultimele zile cu mijlocaşul Lucian Sînmărtean (29 de ani), iar în cele din urmă jucătorul şi-a dat acordul să evolueze la Mediaş în noul sezon.

După experienţa de doi ani din Olanda, de la FC Utrecht, Sîn­măr­tean a jucat în returul trecut la Bistriţa, iar, în vară, a fost foarte aproape să semneze cu Steaua. Cum părţile nu s-au înţeles la salariu, fotbalistul a revenit la Gloria. Pentru a-l transfera pe Sînmăr­tean, medieşenii trebuie să achite trupei lui Jean Pădureanu o sumă de 50.000 de euro, jucătorul fiind aş­tep­tat astăzi la Mediaş pentru sem­narea actelor.


Grilo se întoarce din Brazilia
Ajuns săptămîna trecută la Mediaş, brazilianul Grilo Santos a afirmat că nu doreşte să mai continue la Gaz Metan pe motiv că fiica sa este bolnavă. Se pare totuşi, că oficialii medieşeni l-au convins pe jucător să revină la Gaz Metan. “Grilo a primit promisiunea că fetiţa lui va fi tratată la Mediaş, iar zilele următoare îl aştept să vină înapoi. Doar nu era să mă lase singur aici”, a spus Eric, conaţionalul lui Grilo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.