Liga 1

Costea pleacă?

Articol de Alexandru Răducanu   —  marţi, 28 iulie 2009

Mititelu i-a anunţat pe piteşteni că negociază transferul lui Florin Costea şi că în acest caz se va înscrie în licitaţia pentru Cristi Tănase





Adrian Mititelu n-a renunţat la intenţia de a-l vinde pe Florin Costea (24 de ani) în străinătate, chiar dacă mai sînt doar 5 zile pînă la derby-ul cu Dinamo. Atacantul urma să aibă aseară o întrevedere cu patronul oltean pentru a fi pus în temă cu detaliile ultimei oferte sosite la club. Precedentele două echipe care l-au ofertat pe "Briliantul" alb-albastru au fost Benfica şi FC Koln, însă negocierile cu cele două cluburi au eşuat.



Rîvneşte la Tănase

Pentru a nu rămîne descoperit în cazul unei plecări a lui Costea, Mititelu are deja planuri de rezervă. Finanţatorul Craiovei i-a contactat ieri pe oficialii lui FC Argeş şi şi-a manifestat interesul pentru un transfer al lui Cristi Tănase, internaţionalul de 22 de ani pe care se bat în aceste zile mai multe echipe. "Negociez pentru Costea. Dacă reuşesc să-l dau pe Florin, vrem să intrăm şi noi în discuţii pentru un transfer", le-a transmis Mititelu piteştenilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.