Liga 1

Sistem de criză

Arpad Paszkany

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Paszkany a modificat modul de acordare a primelor de joc, urmînd să plătească doar jumătate din cuantumul lor pînă la Crăciun


Arpad Paszkany a elaborat un sistem de premiere de criză, stimulativ însă pentru jucătorii săi. Astfel, fotbaliştii nu vor încasa decît jumătate din prime, imediat după partide, urmînd ca restul banilor să le intre în conturi la finalul turului, dacă echipa se va clasa pe primul loc. În caz contrar, sumele se vor reporta pentru vara viitoare, dar tot cu condiţia ca CFR să ocupe fotoliul de lider. Prima de obiectiv, cîştigarea campionatului, va fi de 50.000 de euro.

Măsura e una fără precedent pentru gruparea din Gruia, dar anticipată de unele decizii ale conducerii în sezonul trecut, cînd s-au oferit prime la pachet chiar şi pentru patru partide. Paszkany e convins că, astfel, jucătorii săi nu-şi vor permite să se menajeze mai ales în faţa adversarilor mai slab cotaţi. "Le-am spus băieţilor că meciul din prima etapă e mai important decît Supercupa. Mă bucur că am cîştigat şi acest trofeu, e important şi pentru moral, fiindcă ne aşteaptă un început greu de campionat. Supercupa a fost pentru palmares, dar sîmbătă jucăm pe puncte şi pentru un nou titlu de campioni", a spus Paszkany.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.