Auto

Felipe Massa va părăsi secţia de terapie intensivă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii echipei Ferrari au anunţat că pilotul Felipe Massa, care a fost lovit în cap de o piesă căzută de la un monopost, va putea părăsi în cursul zilei secţia de terapie intensivă, deoarece starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte, informează Gazzetta dello Sport.

"El a fost supus mai multor analize şi acestea confirmă că starea lui este tot mai bună. Felipe poate să vorbească şi chiar a făcut câţiva paşi prin salon. Din punct de vedere clinic şi radiologic, totul merge extrem de bine", a anunţat scuderia italiană.

Massa a fost internat sâmbătă la spitalul militar AEK din Budapesta, după ce a suferit o fractură craniană din cauza unei piese căzute de pe monopostul lui Barrichello în timpul calificărilor pentru MP al Ungariei.

Medicii au explicat că pilotul are şi o inflamaţie a vezicii biliare din cauza şocului la care a fost supus de centura de siguranţă, dar brazilianul îşi va reveni.

Preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, va reveni miercuri în Ungaria pentru a discuta cu Massa în numele constructorului şi a fanilor echipei.

Felipe Massa ar putea fi mutat la o clinică din Paris, însă familia vrea ca el să revină în Brazilia după ce va putea pleca din Budapesta.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.