Liga 1

Ademenit cu 10.000 de euro

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali a spus ieri că şansele ca Tănase să ajungă în Ghencea au scăzut aproape de zero, însă i-a dat deja mijlocaşului o parte din prima de instalare


"Nu m-am mai dus la penitenciarul Colibaşi, să mă văd cu Cornel Penescu, pentru că am vorbit cu Andrei, fiu-său, şi mi-a spus că Fulham oferă peste două milioane de euro în schimbul lui Tănase. În acest caz, nu mai are rost să discutăm de venirea lui la Steaua, deoarece n-am cum să ofer atît de mult" a fost concluzia zilei de ieri, trasă de Gigi Becali în cazul transferului piteşteanului.

Totuşi, patronul Stelei n-a renunţat definitiv la tînărul mijlocaş argeşean şi i-a dat acestuia o parte din prima de instalare pe care i-a pregătit-o în caz că va semna cu roş-albaştrii. Tănase a luat deja 10.000 de euro de la Becali, acesta din urmă explicînd: "În cazul în care va ajunge la noi, banii o să rămînă la el. Dacă nu va veni, îmi va returna banii şi gata".


Tănase, învăţat să-şi depună memoriu?
Gigi Becali a spus ieri că s-ar putea ca Tănase să ajungă la Steaua, însă gratis, din postura de jucător liber de contract. "E posibil ca Tănase să-şi dorească foarte tare să vină la noi şi atunci că ajungă la judecata comisiilor FRF. Ce, e vina lui că FC Argeş a fost retrogradată în Divizia B?", a declarat ieri Becali.


"Nu mi-a fost teamă să-i dau deja lui Tănase 10.000 de euro. Mi-i va da înapoi dacă nu va veni, nu va face la fel ca Mutu. Ăsta e băiat serios, nu ca ăla care era golan de mic"
Gigi Becali

"De ce să mă deranjeze că Becali i-a cerut sfatul lui Piţurcă dacă să-l ia pe Tănase? Ce, credeţi că Moratti la Inter se consultă cu Mourinho dacă vrea vreun jucător mare? Dă banii, îl ia şi Mourinho va fi foarte fericit"
Cristiano Bergodi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.