Liga 1

Tunurile pe Zicu şi Cristea

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Borcea i-a acuzat la finalul meciului pe cei doi: "Cu ei pe teren am jucat mai prost!"

Egalul de aseară l-a scos din minţi pe Cristi Borcea. Preşedintele executiv al lui Dinamo a găsit repede vinovaţii: Ianis Zicu şi Adrian Cristea. "N'Doye nu a făcut pregătirea cu noi şi a alergat nonstop. Alţii, ca Zicu şi Cristea, parcă erau la un meci «Ronaldo şi invitaţii», se plimbau pe teren. Cum au intrat ei, Dinamo a fost mai slabă cu două clase. Gata! Nu mai merge să ne păcălim, ori intrăm şi murim, ori nu mai jucăm!", a zis Borcea la GSP TV.

Oficialul din Ştefan cel Mare l-a pus la zid şi pe Miklos Nagy: "Arbitrii ne-au făcut azi. Nagy ne-a anulat un gol valabil şi a mai dictat încă două ofsaiduri aiurea". În minutul 56, Dănciulescu a reuşit să marcheze, însă asistentul Nagy a dictat ofsaid. Reluările TV au arătat că decizia a fost corectă, atacantul aflîndu-se cu un pas în faţa fundaşului craiovean. Acelaşi tuşier l-a oprit în minutul 87 pe Claudiu Niculescu, scăpat singur cu Lung jr. De data aceasta a greşit.


"Noi trebuie să creăm o echipă puternică. Să ne plîngem de arbitraj ar insemna să ne căutăm scuze. Ne-a fost refuzat un gol, dar asta e! Nu sînt supărat, arbitrii mai greşesc"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

"Cu egaluri nu poţi să iei titlul. E clar că ne lipseşte Niculae. Am avut multe ocazii, dar am ratat nebuneşte. Dumnezeu nu ne-a ajutat să cîştigăm"
Gabi Tamaş, căpitan Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.