Auto

Felipe Massa a fost externat şi a plecat în Brazilia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pilotul echipei Ferrari, Felipe Massa, care a fost grav rănit în calificările pentru MP al Ungariei, a părăsit spitalul din Budapesta unde a fost internat şi a plecat spre Brazilia, informează AFP.

Brazilianul a plecat din Ungaria la bordul unui avion particular, alături de soţia sa Rafaela şi de medicul personal, Dino Altmann. Avionul are ca destinaţie Sao Paulo, dar va face o escală şi în Dakar.

Pilotul Ferrari va fi supus unor noi investigaţii medicale după ce ajunge în ţara sa natală, dar nu va mai fi spitalizat, după ce a stat mai multe zile în spitalul militar din Budapesta, unde a fost operat. El afirmase cu o zi înainte să fie externat că este fericit că mai este în viaţă şi aşteaptă să revină în cursele de Formula 1. Felipe Massa, în vârstă de 28 de ani, a suferit o fractură craniană după ce a fost lovit de o piesă desprinsă de pe monopostul lui Rubens Barrichello (Brawn GP).

El va fi înlocuit temporar la Ferrari de septuplul campion mondial Michael Schumacher, care va reveni în Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Europei, care va avea loc pe 23 august pe circuitul din Valencia.

sursa: newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.