Liga 1

Adrian Falub: "Nu ştiu cîte echipe şi-au creat atîtea ocazii împotriva Braşovului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul formaţiei Unirea Alba-Iulia, Adrian Falub, a declarat luni că nu este afectat de faptul că echipa a debutat cu înfrângere în noul eşalon şi spune că nu este complexat că după 11 meciuri în Liga I nu a obţinut personal nici o victorie.

"Nu ştiu câte echipe şi-au creat atâtea ocazii împotriva Braşovului, dar, din păcate, noi învăţăm din mers, pe pielea noastră ce înseamnă Liga I. În acest eşalon e altceva, greşeşti şi plăteşti imediat.

Am făcut destule erori, greşeli de începător, determinate de lipsa de concentrare şi relaxare. N-aveam voie să primim un asemenea gol şi să ratăm în aşa mod", a comentat Falub, cu trimitere la Poverlovic şi Grozav.

Oficialul grupării din Alba-Iulia regretă că echipa nu a obţinut măcar un egal în prima etapă, dar este încrezător că elevii lui Falub vor obţine cel puţin unui punct în meciul de la Bistriţa.

"Au existat unii fotbalişti care nu au evoluat la capacitate maximă în întâlnirea  cu Braşovul, dar în faţa Gloriei ţintim cucerirea primelor puncte în actuala ediţie a primului eşalon. Trebuie să mergem mai departe, să uităm meciul cu FC Braşov şi să ne concentrăm doar pentru jocul de sâmbătă", a spus Marian Sarmeş.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.