Europa League

Dulca: "Canicula nu este o scuză! Respectăm Omonia, dar vrem să ne calificăm!"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Vasluiului, Cristian Dulca, este conştient de importanţa meciului, dorindu-şi calificarea în faza următoare a Ligii Europa.

"Am pregătit meciul cu maximă seriozitate, ştiind faptul că ne aşteaptă o partidă dificilă. Cunoaştem forţa Omoniei, şi respectăm ca şi club şi sperăm să ne calificăm şi să punem în practică ceea ce ne-am propus”, a spus Dulca, care nu se teme de temperaturile extrem de ridicate anunţate în ziua meciului:

“Ar fi o problemă doar jocul nostru. Nu este o scuză temperaturile caniculare. Important e să ne facem jocul”. Tehnicianul vasluian şi-ar dori cît mai mulţi suporteri români la meci, ţinînd cont de atmosfera incendiară creată de fanii ciprioţi. “Ţinînd cont de faptul că mulţi români lucrează în Cipru, ne-ar bucura, fiindcă Omonia are o galerie pătimaşă, care va cînta tot meciul”, a afirmat Dulca.

Muncitorii români din Cipru au solicitat aproape două mii de bilete, partida desfăşurîndu-se cu casa închisă. Omonia Nicosia - FC Vaslui se va juca marţi, 4 august, de la ora 21:00 şi va transmisă de tvr1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.