Europa League

Şoc termic

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasluiul e cu un pas în playoff-ul Europa League, dar Omonia mizează azi pe 22.000 de suporteri fanatici şi pe mercurul din termometre, ajuns la peste 40 de grade

Elevii lui Cristi Dulca au plecat optimişti spre Nicosia, la adăpostul avantajului din tur (2-0), însă imediat ce au ajuns în Cipru s-au înspăimîntat. Cauza? Temperatura extrem de ridicată! Cele peste 40 de grade i-au ameţit subit pe fotbalişti. "Chiar nu mă tem de atmosfera ostilă care ne aşteaptă în tribune. Mult mai mult mi-e frică de căldura din Cipru, sper să trecem cu bine de acest şoc", a exclamat fundaşul vasluian Gabriel Cînu.

Au rămas în camere
Galben-verzii aveau programată ieri, în jurul prînzului, o plimbare în centrul Nicosiei, însă nimeni n-a îndrăznit să dea aerul condiţionat din hotelul Hilton pe cele 43 de grade Celsius din atmosferă.

Chiar şi aşa, Marko Ljubinkovici nu concepe un eşec pe terenul Omoniei: "Vom scoate un rezultat mare! Cunoaştem deja punctele slabe ale ciprioţilor, aşa că nu îmi fac probleme în privinţa calificării".

"Bine că-l avem pe Temwanjera. El s-a născut în Zimbabwe, la 40 de grade, aşa că este obişnuit cu o asemenea căldură toridă"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

40 de grade Celsius vor fi azi la ora meciului Omonia-FC Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.